page top

The Walking Hats και Asterios Papastamatakis

Δημοσιεύτηκε 9/4/2021 16:19

JAZZPOINT

Χορηγός Επικοινωνίας: www.jazzbluesrock.gr

Σάββατο 22 Νοεμβρίου

ΝΤΕΠΥDepy & Melodies Project

Η Πιανίστα και Perfomer της Jazz Μουσικής σκηνής Ντέπη Σακελλαρίου με την ξεχωριστή φωνή της και το γκρουπ της εμφανίζονται στο 22 Νοεμβρίου στο Jazz Point.

Παρουσιάζοντας ένα Πρόγραμμα στα γνώριμα μονοπάτια της jazz, swing, blues, funk, μουσικής σκηνής αλλα και διασκευές όπως μόνο αυτοί ξέρουν σε απρόσμενα ηχοχρώματα.

Μουσικές και τραγούδια των H.Henderson, C.Corea, D.Elligton, C.Porter, E.James, N.Simone, E.Fitzerald, G.Gershwin κτλ.

Μαζί της:
Guest Γιάννης Κασσέτας: σαξόφωνο
Στέλιος Παρασκευάς: κιθάρα
Μάρκος Χαιδεμένος: πλήκτρα
Γιώργος Κωστελέτος: τύμπανα


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου

the walking hats on whiteThe Walking Hats - Special Guest: Asterios Papastamatakis

Οι «Walking Hats» είναι ένα καινούριο δυναμικό Organ Quartet, ειδικά φτιαγμένο για προγράμματα που συνδυάζουν τη χορευτική αίσθηση και την εκλεκτότερη jazz-standards παράδοση των τελευταίων δεκαετιών. Επικεντρώνουν το παίξιμο τους στο μοντέρνο swing , αλλά και σε όλη εκείνη την πρώτη μυθική εποχή του swing, από τα προπολεμικά χρόνια μέχρι τα 70’s.

H πρότασή τους χαρακτηρίζεται από σύγχρονες, ανάλαφρες, «γεμάτες» ενορχηστρώσεις που φέρνουν νέο αέρα στα παλιά, γνωστά, αγαπημένα θέματα.

Το σχήμα αποτελείται από νέους αλλά και καταξιωμένους jazzers με σταθερή παρουσία στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Έχοντας διάθεση για πειραματισμό, καινοτομία και ανανέωση, συνεργάζονται και συνδημιουργούν μία «χρονομηχανή» που μπορεί να μας ταξιδέψει στο παρελθόν χωρίς να χάνει την επαφή με το παρόν...!

Μαρίζα Νειάδα - Vocals
Κωνσταντίνος Χειμαριός - Guitar
Σεραφείμ Μπελλος - Drums
Special Guest: Αστέριος Παπασταματάκης - Organ


Σάββατο 29 Νοεμβρίου

the outsphere project The OUTSPHERE PROJECT

Ένα δημιουργικό τρίο, με επιρροές από την Αφροαμερικάνικη μουσική παράδοση, αλλά και την μοντέρνα εκδοχή της Jazz. Οι συνθέσεις τους, παιγμένες με ιδιαιτερότητα και διάθεση πειραματισμού, ακολουθούν τα μονοπάτια της σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής.

Στο ρεπερτόριο του γκρουπ, εκτός απο originals, περιλαμβάνονται και "πειραγμένες" ενορχηστρώσεις, συνθέσεων μεγάλων δημιουργών του Jazz ιδιωματος.

Γιάννης Γιαννάκος: Guitar
Δημήτρης Παπανίκου
: El.Bass
Βασίλης Πουσαίος: Drums

JAZZPOINT ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 - ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΤΗΛ. 2103235911

ΕΝΑΡΞΗ 22:30 - ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

Σχολιάστε το άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Facebook
Twitter GooglePlus