page top

Hard Rock Rising - Δήλωσε συμμετοχή τώρα!!!

Δημοσιεύτηκε 13/3/2017 07:58

ΤΟ HARD ROCK RISING ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ STAR SYSTEM!

O μεγάλος νικητής των battles των συγκροτημάτων θα παίξει live στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens στη Φλόριντα, στην Αμερική!

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2017 – Η Hard Rock International, καλεί όλους τους ανερχόμενους μουσικούς να κατακτήσουν τη σκηνή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παίξουν μουσική κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο Hard Rock Stadium!

To Hard Rock, σε συνεργασία με τη ReverbNation, ανεβάζει την ένταση για τη διεξαγωγή του έβδομου ετήσιου παγκόσμιου μουσικού διαγωνισμού, Hard Rock Rising. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του Hard Rock Rising, θα πραγματοποιηθεί η πιο εκτεταμένη μάχη ανάμεσα σε συγκροτήματα, καλλιτέχνες και music acts σε περισσότερα από 125 Hard Rock Cafes, Ξενοδοχεία και Καζίνο!

Oι δηλώσεις ηλεκτρονικής εγγραφής στο HardRockRising.com για τους ενδιαφερόμενους μουσικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παγκόσμια μάχη θα ανοίξουν την Πέμπτη, 2 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου, 2017. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, όλοι οι νικητές της local φάσης θα λάβουν 1000 δολάρια, ενώ όλοι οι finalists της regional φάσης θα αποκτήσουν ένα πακέτο CD/DVD 1.000 τεμαχίων που θα περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη ηχογράφηση και το τελευταίο τους βίντεο από την Bison Disc, και ένα prize pack για μουσικά όργανα Fender.

«Το Hard Rock Rising είναι ένας μοναδικός παγκόσμιος διαγωνισμός, που παρέχει μια ευκαιρία ζωής στους φιλόδοξους καλλιτέχνες όλων των ηλικιών να επιδείξουν το ταλέντο τους και να συνδεθούν με νέους fans», δήλωσε ο Shailyne Berges, Marketing Manager, Hard Rock International. «Το 2016 έλαβαν μέρος στο Hard Rock Rising μουσικοί σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ στον πρώτο γύρο συγκεντρώθηκαν σχεδόν 175.000 ψήφοι από τους οπαδούς. Ο φετινός διαγωνισμός είναι βέβαιο ότι θα είναι εξίσου δυνατός και εντυπωσιακός και ανυπομονούμε να βάλουμε το νικητή σε μια διαδικασία «fast-track επιτυχίας» μέσα από μια μοναδική performance μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στο Hard Rock Stadium».

Δέξου την πρόκληση – Ο δρόμος για το Hard Rock Stadium

Οι φιλόδοξοι μουσικοί που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα λάβουν ένα μοναδικό URL το οποίο μπορούν να το κοινοποιούν (μέσω των social media και όχι μόνο) για να ενθαρρύνουν τους θαυμαστές τους να συμμετάσχουν στην online ψηφοφορία. Το σχήμα που θα λάβει το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων online θα γίνει ο τυχερός “νικητής” του τοπικού Hard Rock. Η περίοδος της online ψηφοφορίας θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 1 Μαΐου έως το Σάββατο 6 Μαΐου, 2017. Οι θαυμαστές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται σε οποιαδήποτε από τις πόλεις που συμμετέχουν.

Τα 3 κορυφαία music acts και ο τυχερός “νικητής” από το κάθε τοπικό Hard Rock Cafe, που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους, θα αποκτήσουν αυτόματα το δικαίωμα να συμμετάσχουν στη μουσική αναμέτρηση του Hard Rock Rising που θα λάβει χώρα στο Hard Rock Cafe της Αθήνας την Πέμπτη 25 Μάϊου 2017. Ένα πάνελ με κριτές της τοπικής μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει έναν νικητή από κάθε τοποθεσία, φέρνοντας τον ένα βήμα πιο κοντά στον παγκόσμιο τελικό!

Ένα πάνελ επαγγελματιών της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας, θα περιορίσει τον αριθμό των τοπικών νικητών σε τέσσερις regional finalists και θα αναδείξει τον παγκόσμιο νικητή του μεγάλου βραβείου. Ο νικητής του μεγάλου βραβείου θα έχει την ευκαιρία να παίξει κατά τη διάρκεια του ημίχρονου στο Hard Rock Stadium και να δημιουργήσει ένα μουσικό βίντεο επαγγελματικών προδιαγραφών, το οποίο θα προστεθεί στο περιφερειακό σύστημα βίντεο του Hard Rock παγκοσμίως!

«Το Hard Rock και η ReverbNation μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική και είμαστε αφοσιωμένοι στο να υποστηρίξουμε τους καλλιτέχνες που εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν ζωντανή την ενέργεια της μουσικής», δήλωσε ο Simon Perry, Chief Creative Officer, ReverbNation. «Το Hard Rock Rising είναι μια ευκαιρία ζωής για τους σοβαρούς, ανεξάρτητους καλλιτέχνες παγκοσμίως».

Η ReverbNation, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή εργαλείων σε ανεξάρτητους μουσικούς με σκοπό τη διαχείριση κάθε πτυχής της καριέρας τους, συνεργάζεται και φέτος με το Hard Rock, δημιουργώντας την 7η διοργάνωση του διαγωνισμού Hard Rock Rising. Η μοναδική πλατφόρμα και η εκτεταμένη κοινότητα της ReverbNation, με πάνω από 4 εκατομμύρια καλλιτέχνες σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, προσφέρει στους καλλιτέχνες, που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί, την ευκαιρία να εκτοξεύσουν τη μουσική σταδιοδρομία τους και να εκτεθούν στο παγκόσμιο κοινό του Hard Rock.

Για τους πλήρεις κανόνες του διαγωνισμού και τον κατάλογο των τοποθεσιών που συμμετέχουν, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.HardRockRising.com


#HardRockRising

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.hardrock.com/athens

Για να μάθετε όλα τα νέα του Hard Rock Cafe Athens, μείνετε συντονισμένοι:

https://www.facebook.com/hrcathens/about/

https://twitter.com/hardrockathens

https://www.instagram.com/hrcathens/

Σχετικά:                Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον παγκόσμιο μουσικό διαγωνισμό Hard Rock Rising!

 Πότε:                    02 - 30 Μαρτίου

Διεύθυνση:            Hard Rock Cafe Αθήνα

                               Αδριανού 52

                               Μοναστηράκι, Αθήνα

                               210 3245170

Official#: #HardRockRising


Σχετικά με τη ReverbNation

Η ReverbNation είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή εργαλείων σε ανεξάρτητους μουσικούς με σκοπό να διαχειρίζονται κάθε πτυχή της σταδιοδρομίας τους. Από το 2006, η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σταδιοδρομίας της ReverbNation έχει δημιουργήσει μια κοινότητα με περισσότερους από 4 εκατομμύρια καλλιτέχνες. Αυτή η  ασυναγώνιστη πρόσβαση στα σημερινά αναδυόμενα ταλέντα, σε συνδυασμό με μια κορυφαία στην αγορά δυνατότητα επιμέλειας και ένα ολοένα αυξανόμενο online κοινό εκατομμυρίων θαυμαστών, επιτρέπει στη ReverbNation να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στον έγκαιρο εντοπισμό και την εξέλιξη της επόμενης γενιάς επιτυχημένων καλλιτεχνών. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση ReverbNation.com και ακολουθήστε τη ReverbNation στο Twitter στο Twitter.com/ReverbNation.

Σχετικά με τη Bison Disc

Η Bison disc είναι ηγέτης στην παραγωγή μουσικών CD και συσκευασιών CD. Με 22 χρόνια εμπειρίας, η Bison Disc φέρνει εις πέρας χιλιάδες παραγγελίες με αποδέκτες μουσικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Bison Disc είναι γνωστή για τη θρυλική ποιότητα, την ευρεία γκάμα επιλογών συσκευασίας και την αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Facebook
Twitter GooglePlus