page top

iforU 2020 Inspirational Networking από το YES FORUM

Δημοσιεύτηκε 27/1/2021 21:42

H Ομάδα του YES FORUM σας προτείνει την επόμενη δράση του iforU “2020 Inspirational Networking” που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 202018.00-21.00 στον Πύργο βιβλίων του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνουν συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας υπό την καθοδήγηση μίας συντονίστριας επάνω σε θέματα που αφορούν  «Στερεότυπα»,  «Καριέρα και Μητρότητα» και «Gap/ Προαγωγές» καθώς προβληματίζουν πολλές από εμάς.

Την δωρεάν συμμετοχή σας μπορείτε να δηλώσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:   

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAN5Km0ugQykLHZdOlh64HhTfyhDs40-HK_Y9WOaSZQIk3bw/viewform

Οι συντονίστριες των τραπεζιών μαζί με έναν από τους εκπροσώπους των χορηγών θα κάνουν την εισήγηση της θέσης τους επί του θέματος και στη συνέχεια θα γίνει διάλογος ανάμεσα σε εκείνες και εσάς! Στο τέλος οι συντονίστριες θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του τραπεζιού τους και θα ακολουθήσει  networking.

ΔΟΜΗ EVENT:

 1. Καλωσόρισμα
 2. Getting to know each other
 3. 3 θέματα προς συζήτηση υπό την καθοδήγηση ενός συντονιστή σε μορφή στρογγυλής τραπέζης
  1. Στερεότυπα
  2. Καριέρα και Μητρότητα
  3. Gap/ Προαγωγές
 1. Παρουσίαση συμπερασμάτων ανά τραπέζι
 2. Networking

Το iforU εδώ και 8 χρονια έχει δημιουργήσει ένα εκτενές δίκτυο γυναικών επιχειρηματιών που θέλουν να βοηθήσουν και να βοηθηθούν, που συνομιλούν και ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες. To δίκτυο αυτό απαρτίζεται από 5.000 γυναίκες από όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας και όχι μόνο και έχει καταφέρει να υποστηρίξει 80 ζευγάρια  Mentors – Mentees.

YES FORUM'S PROJECTS

Η ομάδα του YES FORUM σε καλεί να λάβεις μέρος στο 1ο White Paper  της νέας γενιάς της Ναυτιλίας που στόχο έχει να παρουσιάσει πως η Ελληνική Ναυτιλία θα διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της σε παγκόσμιο επίπεδο και ποιο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη.

Θα δημιουργηθούν 8 Ομάδες Εργασίας υπό τον συντονισμό 8 Moderators ,  μέλη του Advisory Board ,  για να αναλυθεί σε συναντήσεις κλειστού τύπου  το θέμα του Paper για την κάθε ομάδα ξεχωριστά και τα συνολικά αποτελέσματα να παρουσιαστούν στα  Ποσειδώνια του 2020!

ΟΙ ΟΚΤΩ ΤΟΜΕΙΣ

·         Ανθρώπινο Δυναμικό (στη θάλασσα και στην ξηρά) (Συμεών Τσαλίκογλου)

·         Ναυλώσεις, Vessel Operations, Market & Voyage Performance ( Capt. Γιώργος Τσουρής)

·         Νέες Τεχνολογίες και Πληροφορική (Πάνος Νομικός)

·         Οικονομικά (Κατερίνα Σταθοπούλου)

·         Περιβάλλον, HSQE (Έφη Τσολάκη)

·         Τεχνικό και Vessel Performance Optimization (Πάνος Θεοδοσόπουλος)

·         Σημαίες /  Registries  (Πάνος Κιρνίδης)

·        Procure/Purchasing & Logistics  (Κωστής Αχλαδίτης - Παντελής Σαράντης)

Αν είσαι και εσύ λοιπόν Young Shipping Executive έως 35 ετών με εργασιακή εμπειρία άνω των 2 ετών, αγαπάς τη Ναυτιλία και θες να ακουστεί η φωνή σου τότε δήλωσε συμμετοχή για το YES White Paper συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί επιλέγοντας την ομάδα εργασίας που προτιμάς και το yes forum θα επικοινωνήσει μαζί σου!

https://docs.google.com/forms/d/1G5ZgcgYYCgBxKg7V8gLC_fVNWgcrZXisMHxJUP2raZ4/viewformʼedit_requested=true

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των συναντήσεων θα διατηρηθεί πλήρης ανωνυμία των συμμετεχόντων ώστε να βγει ένα συλλογικό αποτέλεσμα από τις συζητήσεις κλειστού τύπου που θα γίνουν μέσα στη χρονιά.

Tο Young Executives Shipping (YES) Forum είναι η πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ Decision Makers της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και του θαλάσσιου Τουρισμού, Δημόσιων Οργανισμών και Πανεπιστημίων, των νέων υποψηφίων στελεχών της, καθώς και νέων ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν τους κλάδους αυτούς.
Επιδίωξη της διοργάνωσης είναι η νέα γενιά, ήδη από το σχολείο, να έρθει πιο κοντά στην ιστορία της ναυτιλίας και του τουρισμού μας, να γνωρίσει τις καταξιωμένες εκθέσεις των ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ και τον τρόπο δικτύωσης σε αυτές.
Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία της επόμενης γενιάς που θα στελεχώσει τις θέσεις εργασίας, θα συνεχίσει την ιστορία μας αλλά και θα κληθεί να διατηρήσει την πρωτιά παγκοσμίως.

Σχολιάστε το άρθρο

Facebook
Twitter GooglePlus