page top

Το πρόγραμμά του ΚΠΙΣΝ για την εβδομάδα 18-24 Μαΐου

Δημοσιεύτηκε 17/5/2020 21:56

Το #snfccAtHome σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το πρόγραμμά του για την εβδομάδα 18-24/05.
Μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org

#snfccAtHome: music
Νατάσα Μποφίλιου


Η Νατάσσα Μποφίλιου, που συμμετείχε και στην επίσημη τελετή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο τον Φεβρουάριο του 2017, παρουσιάζει μια απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της με τη χαρακτηριστική εναλλαγή συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των παραστάσεών της, με τη συνοδεία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και του ʼρη Ζέρβα στο τσέλο. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Σάββατο 23/05 | 21.00 

Περισσότερα

#snfccAtHome: music
Katerine Duska & Leon of Athens


H διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος #snfccAtHome: music παρουσιάζει δύο νέους και ταλαντούχους δημιουργούς, την Katerine Duska και τον Leon of Athens, LIVE από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

Παρασκευή 22/05 | 21.00 

Περισσότερα

#snfccAtHome: Διάλεξη Live
Κώστας Κωστής - Οι πανδημίες στην ιστορία (14ος-21ος αιώνας): Από την πανώλη στον κορωνoϊό


Ο Κώστας Κωστής, διακεκριμένος ιστορικός, θα εξετάσει ιστορικά το επιδημικό φαινόμενο, τις επιπτώσεις του στον άνθρωπο αλλά και τις επιδράσεις που μπορεί να ασκήσει στην οικονομία, την κοινωνία αλλά και την πολιτική ζωή ενός τόπου.

Δευτέρα 18/05 | 18.30 
Περισσότερα

Αναγνώσεις: παιδικό βιβλίο  
ʼλκη Ζέη - Το καπλάνι της βιτρίνας


Η Όλια Λαζαρίδου, μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς του θεάτρου λόγου, διαβάζει το σπουδαίο παιδικό μυθιστόρημα της ʼλκης Ζέη, Το καπλάνι της βιτρίνας, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Νανούρη. Την ανάγνωση συνοδεύουν υπέροχα, πρωτότυπα ζωγραφικά έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο εικαστικός Αλέκος Λεβίδης.

Η σειρά ολοκληρώνεται την Τρίτη 19/05 στις 18:00

Περισσότερα

Αναγνώσεις: Έξι πεζογραφήματα του Γιώργου Ιωάννου

Ο Γιώργος Γάλλος, ένας από τους σπουδαιότερους και δημοφιλέστερους ηθοποιούς της γενιάς του, διαβάζει έξι πεζογραφήματα του Γιώργου Ιωάννου: Ο Μπάτης, Οι Σφάχτες, Παναγία η Ρευματοκρατόρισσα, Las Incantadas, Και ιδού νεφέλη λευκή… και Ο θείος Βαγγέλης.

Τετάρτη 20/05 | 19.00

Περισσότερα

Η κα Βλεφαρίδου και οι φανταστικές καρτ ποστάλ 

Η κα Βλεφαρίδου επέστρεψε από το Παρίσι. Όμως δεν είναι μόνη, την ακολουθεί ένας χνουδωτός λαθρεπιβάτης. Γράφει την αλληλογραφία της. Κάνει γιόγκα. Κι όταν συμβαίνει μία μυστηριώδης έκρηξη παντζαρόζουμου, έχει την πιο καταπληκτική ιδέα! Να φτιάξει παλέτες χρωμάτων και σχημάτων και να μας μάθει την τεχνική του κολλάζ! 

Ανακαλύψτε όλες τις περιπέτειες τις κυρίας Βλεφαρίδου!

Δραστηριότητες για οικογένειες και παιδιά 

Ανακαλύψτε τις νέες δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: Το καπλάνι και η παρέα του, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύει, Friday Challenge, Το κλίμα αλλάζει, Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι!

Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες

ʼθληση στο σπίτι

Mat Pilates: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή στις 08.30 
Yoga: Κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 08.30
Tai Chi: Κάθε Σάββατο στις 08.30
ʼσκηση & Υγεία: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή στις 10.00
Fit Kids: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Σάββατο στις 10.00 

Σχεδιασμός-υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Περισσότερα

Παραβάσεις: Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες - Η απίστευτη και θλιβερή ιστορία της αθώας Ερέντιρας και της άσπλαχνης γιαγιάς της

H Eύη Σαουλίδου ζωντανεύει, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Αργυρώς Χιώτη, ένα από τα πιο μεστά και σπουδαία έργα του Μάρκες, μια τραγική ανθρώπινη ιστορία, αλλά και μαγική παραβολή για την κατάχρηση εξουσίας και την κοινωνική αδικία.

Η ηχογραφημένη ανάγνωση θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 24/05 | 20.30 

Περισσότερα

Jazz Chronicles: Theo Kapilidis Quartet 

Η μουσική σειρά Jazz Chronicles παρουσιάζει το μουσικό σύμπαν του κιθαρίστα και συνθέτη της Jazz Θόδωρου Καπηλίδη, που εστιάζει στην ελευθερία της έκφρασης, την αυθεντικότητα και την καινοτομία.

Η ηχογραφημένη συναυλία θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 21/05 | 20.00

Περισσότερα

Το ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 

Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, το νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Σχολιάστε το άρθρο

Facebook
Twitter GooglePlus