page top

Με Cinema Paradiso & Domenica Mantelli τα σημερινά Live

Δημοσιεύτηκε 5/12/2019 09:34

 Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Cinema Paradiso Project: “Retrospective”

Οι μοναδικοί στο είδος τους Cinema Paradiso Project έρχονται ξανά στο Half Note Jazz Club για μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης. “Retrospective” ο τίτλος της παράστασης τους που θα μας ταξιδέψει από την αρχή της δημιουργίας του σχήματος μέχρι το σήμερα. Το 10-μελές μουσικό σχήμα δημιουργήθηκε με αφορμή το “Tema d’amore” από το soundtrack της ταινίας “Nuovo Cinema Paradiso”.

Η “συνάντηση” αυτή ανέσυρε την εικόνα αλλά ακόμα πιο πολύ την συγκίνηση, την έμπνευση, τη χαρά, την παρέα, την γειτονιά, την εποχή που είχε συνδεθεί με την κινηματογραφική εμπειρία και τον «απόηχο» αυτής της μουσικής. Η αρχική ιδέα μετασχηματίστηκε σε ένα συναρπαστικό μουσικό τοπίο που εμπεριέχει ηχοχρώματα που αντανακλούν τα κινηματογραφικά μας όνειρα.

Η παράσταση “Retrospective” σκιαγραφεί τη μουσική διαδρομή που έχουν χαράξει οι Cinema Paradiso Project και κινείται σε classical crossover ατμόσφαιρα, αγκαλιάζει latin και soul ηχοχρώματα και συνδυάζει έντεχνη ελληνική μουσική και αρκετά alternative rock στοιχεία. Ένα σχήμα με ξεχωριστό στίγμα, ένα σχήμα «ευρωπαϊκών προδιαγραφών» όπως τους έχουν αποκαλέσει που ετοιμάζει τη 2η δισκογραφική του παρουσίαση, αυτή τη φορά με πρωτότυπη μουσική.

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι

Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο

Ευαγγελία Λοφίτου: ακκορντεόν, επικοινωνία

Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί

Έλσα Παπέλη: τσέλο

Eυγένιος Μπράτουσκα: κοντραμπάσο

Δημήτρης Παππάς: κλασική κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos

Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά

Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά

Facebook event

Follow them on FB: https://el-gr.facebook.com/cinemaparadisoproject/

Official Site: www.cinemaparadiso.gr

INFO

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)

Ώρα έναρξης: 21.30. 

Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.


Domenica Mantelli

Live at VistaBlue

Πέμπτη 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2019

& Κάθε Πέμπτη

 “L’appuntamento”

Με πάνω από 15 χρόνια στο ιταλικό τραγούδι, τη δισκογραφική παραγωγή “Night Breeze” που εισέπραξε εξαιρετικές κριτικές και εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά στέκια της Αθήνας (JAZZPOiNT, Half Note, Holywood Stage, Πόρτες, Al Pino, Captain House) η Domenica Manteli ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό του είδους, αλλά και στο ευρύτερο κλασικό και έθνικ ρεπερτόριο με τζαζ και μεσογειακούς ρυθμούς, συναντά μουσικά για άλλη μια φορά τον έμπειρο μουσικοσυνθέτη Αλέξανδρο Ναθαναήλ στο νέο ιταλικό εστιατόριο VISTA BLUE σε μια παραγωγή του JAZZPOiNT. Από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη  η Domenica Manteli και ο Αλέξανδρος Ναθαναήλ με κοινό παρανομαστή το άλμπουμ τους “Night Breeze” θα κάνουν μια μουσική διαδρομή και αναδρομή στην ιταλική μουσική με τίτλο L'appuntamento”.

“L'appuntamento” Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου & κάθε Πέμπτη

Με γνωστά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε θα ερμηνεύσει με την ιδιαίτερα εκρηκτική και αισθαντική φωνή της η Domenica Manteli, ενώ στους ήχους του πιάνου θα τη συνοδέψει ο έμπειρος μουσικοσυνθέτης Αλέξανδρος Ναθαναήλ με εκατοντάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Domenica Manteli & Αλέξανδρος Ναθαναήλ

 Domenica Mantelli :μια φωνή υψηλών προδιαγραφών, με μια χαρακτηριστική άνεση στην ερμηνεία και εξαιρετική σκηνική παρουσία, συναντά σκηνικά και μουσικά για άλλη μια φορά τον έμπειρο μουσικό σε μια βραδιά γεμάτη από ήχους και στίχους της Ιταλικής μουσικής και κουλτούρας.

Πληροφορίες:

Vocals: Domenica Μαντέλη

Piano: Αλέξανδρος Ναθαναήλ

Info

Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019 και κάθε Πέμπτη

Ώρα έναρξης: 21:00

Vista Blue

Ηλίου 19 & Σελήνης, Καβούρι

phone 2108952 555

https://www.vistablue.gr/

Παραγωγή:  JAZZPOINT PRODUCTION

 

https://www.facebook.com/JAZZ-POINT-102658879853966/

 

Σχολιάστε το άρθρο

Facebook
Twitter GooglePlus